Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vásárlási feltételek

Jelen szabályzat tartalmazza a Vitapaletta webáruház (a továbbiakban: webáruház) felhasználási feltételeit és annak szabályait. A webáruházban vásárló természetes vagy jogi személy elfogadja a jelen szabályzatban foglalt felhasználási feltételeket, azzal, hogy azon felhasználási feltételeket kifejezetten megértette, és magára nézve kötelezőnek fogadja el.

 

I. Általános rendelkezések

 

I/1. A webáruház tulajdonosa és működtetője a Pharmapaletta Kft. (1117 Budapest, Barázda u, 42. 4. em. 415.) a továbbiakban „társaság”.

I/2. A társaság a webáruházon keresztül étrend-kiegészítő készítmények és speciális- gyógyászati célra szánt tápszerek értékesítését végzi.

I/3. A webáruházban vásárló személy a jelen szabályzatban foglalt rendelkezéseket magára nézve kötelezőnek fogadja el.

I/4. A társaság fenntartja magának azt a jogot, hogy a webáruház használatából - ideiglenes jelleggel vagy véglegesen- kizárja mindazokat a személyeket, akik jelen szabályzatban foglaltakat, illetve az internet használatára vonatkozó általános jogi vagy etikai normákat nem tartják be, akik az webáruházban biztosított jogokkal visszaélnek. A társaság a használatból való kizáráson túlmenően egyéb jogi következményeket is érvényesíthet.

 

II. A felhasználóra vonatkozó részletes szabályok

 

II/1. A webáruházban kizárólag olyan személyek vásárolhatnak, akik nem cselekvőképtelenek, továbbá akik regisztrációja az online felületen sikeres volt. (a továbbiakban: „regisztrált felhasználók").

II/2. A felhasználók a regisztrációhoz kötelesek online regisztrációs űrlapot kitölteni. A felhasználó büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti és szavatolja, hogy a regisztrációs oldalon feltüntetett és rögzített adatai a valóságnak megfelelnek.

II/3. A sikeres regisztráció visszaigazolása e-mail útján történik a regisztrált felhasználó által megadott e-mail címre.

II/4. A regisztrációval a felhasználó és a társaság között felhasználói szerződés jön létre, jelen szabályzat rendelkezései szerint.

II/5. A társaság, vagy tisztségviselői, alkalmazottai, illetve a képviseletükben eljáró személyek nem tartoznak felelősséggel a felhasználó által megadott adatok igazságtartalmáért, valamint a webáruház használata közben tett nyilatkozataiért.

 

III. Vásárlás folyamata

 

III/1. A megvásárolni kívánt terméket/termékeket első lépésben a regisztrált felhasználó a kosárba helyezi. Valamennyi termék kiválasztása után a felhasználó ellenőrzi a kívánt termék darabszámát.

III/2. A szállítás és a fizetési mód kiválasztását követően a felhasználó feladata az adatok végső ellenőrzése és a megrendelés jóváhagyása.

III/3. A társaság ezt követően e-mailben visszaigazolást küld a felhasználónak.

 

IV. Fizetési feltételek

 

IV/1. A regisztrált felhasználók és a társaság közötti pénzmozgás történhet Barion kártyás fizetéssel és készpénzes fizetéssel. A társaság a fizetési mód megválasztását a webáruház portálon feltüntetett opciók között a regisztrált felhasználó belátására bízza.

IV/2. Az adásvételi szerződés létrejöttéhez a felhasználó általi utánvéttel történő készpénzes vagy kártyás fizetés szükséges.

Szeretnénk felhívni kedves vásárlóink figyelmét, hogy a jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel a készpénzforgalmat igyekszünk lecsökkenteni, ezért , amennyiben módjában áll, használja a bankkártyás fizetés opciót.

V. Szállítási feltételek

 

V/1. A megvásárolt terméket a társaság futárszolgálat útján juttatja el a vásárlónak. A szállítási költségek a vevőt terhelik.

V/2. A társaság kizárja a felelősségét minden olyan kár, sérülés, hiba, illetve egyéb igény vonatkozásában, amely a szállítás során illetőleg a vásárolt árunak a futár részére történt átadását követően keletkeztek. Ezen igények a futárral szemben közvetlenül érvényesíthetők.

V/3. A szállítási határidő: Adott napon délután 11 óráig leadott rendeléseket Budapesti kiszállítással 2 munkanapon belül, vidéki kiszállítás esetén 3 munkanapon belül teljesítjük. A megadott szállítási határidők az áru a futárszolgálatnak történő átadástól értendő.

 

VI. Elállás, a regisztrált felhasználói jogviszony megszüntetése

 

VI/1. Minden regisztrált felhasználónak jogában áll bármikor regisztrált felhasználói státuszát megszűntetni.

VI/2. Az elálló nyilatkozatot a regisztrált felhasználó írásban (akár elektronikus formában is) vagy telefonon köteles megtenni a társaság felé.

 

VII. Vásárlással kapcsolatos elállási jog

 

VII/1. A távollévők közötti ügyleteket szabályozó 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 4. §-a értelmében a vásárlót megilleti az elállás joga, mellyel a fogyasztó 8 munkanapon belül élhet.

VII/2. Az elállás módja: Nyomtatvány kitöltve visszaküldése elektronikusan, ezt követően a termék visszaküldése a Társaság székhelyére fenti határidőn belül, melyet követően vásárló részére a termék ellenértéke visszafizetésre kerül (ld elállás joga).

 

VIII. Záró rendelkezések

 

VIII/1. A webáruházban lebonyolított jogügyletek vonatkozásában a magyar jog az irányadó. A jelen webáruház ellen indított bármely jogvita vonatkozásában a pertárgy értékétől függően a Budakörnyéki Bíróság, illetve a Pest Megyei Bíróság kizárólagos illetékességgel bírnak.

VIII/2. Jelen szabályzat és változásai a webáruházban történő közzététellel lépnek hatályba. A változásokról a regisztrált felhasználókat külön értesíteni nem kell.

VIII/3. Amennyiben jelen szabályzat bármely rendelkezése érvénytelen vagy szabálytalan lenne, ez a körülmény a szabályzat többi rendelkezésének érvényességét vagy hatályosságát nem érinti.

VII/4. A regisztrált felhasználók személyes adatainak védelméről külön szabályzat rendelkezik, az Adatkezelési Szabályzat.