Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

A Vitapaletta webáruházában megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak: A Vásárló a rendelését házhoz szállítással kérheti, ha a megrendelés megfelel a Vásárlási Feltételeknek.

A rendelés beérkezését követően a Szolgáltató e-mailben tájékoztatja a Vásárlót a rendelés teljesíthetőségéről, továbbá a rendelés várható szállítási idejéről. Szolgáltató vállalja, hogy a megrendelt termékeket 1 munkanap alatt átadja a Fuvarozó cégnek, amennyiben az teljesíthető a fentiek szerint. Sürgősségi szállítás igény esetén kérem érdeklődjön a megadott elérhetőségeken.

Csomag kiszállítása: A Vásárlót a Szolgáltató a Dioptrans Kft. segítségével szolgálja ki. Adott napon délután 15 óráig leadott rendeléseket Budapesti kiszállítással 2 munkanapon belül, vidéki kiszállítás esetén 3 munkanapon belül tudja teljesíteni a Szolgáltató. Amennyiben a Fuvarozó cég az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a Vásárló által megadott címen, illetve ismételten megpróbál kapcsolatot felvenni a címzettel. A küldeményt a Vásárló ezután az értesítésen megjelölt adatok alapján, az ott feltüntetett határidőn belül veheti át. Esetleges késedelmes, vagy téves szállításokért a Pharmapaletta Kft. nem vállal felelősséget!

Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a Vásárló tartózkodik a szállítás várható időpontjában: munkanapokon 08.00-17.00 óráig. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani.

 

A Vitapaletta által forgalmazott termékek kiszállítása:

Minden 10.000 Ft-ot elérő kosárértékű megrendelés esetén ingyenes házhozszállítást biztosítunk az ország egész területén. Amennyiben a kosárérték kevesebb mint 10.000 Ft, a szállítási költség a következőképp alakul (rendelésenként).

 

Házhozszállítás futárszolgálattal - Bankkártyás fizetést követően

10.000 Ft alatti kosárérték esetén 999 Ft   
10.000 Ft feletti kosárérték esetén 0 Ft   

 

Házhozszállítás futárszolgálattal - Utánvétel esetén

10.000 Ft alatti kosárérték esetén 1.270 Ft
10.000 Ft feletti kosárérték esetén 0 Ft